Medencefedés műszaki információk

A rendszer igény szerint

 

 

A rendszer igény szerint 1 db végfalra szerelt nyílóajtót vagy az oldalfalra szerelt tolóajtót tartalmaz. Az ajtók masszív vasalással vannak ellátva. 

A medence fedés telepítését

 

 

A medence fedés telepítését sok esetben a medence partara szerelt medence kellékek is akadályozzák. Szolár takaró esetében nincsen probléma, mert ez a termék szükségtelenné válik, viszont bosszúságot okozhat, ha a terméket egy éve vásároltuk meg. A vízparton elhelyezett vízköpőnél a medencefedést kell ahhoz igazítva legyártani. A medence létrák esetében egyszerű a helyzet, mert azt szükség szerint könnyedén másik helyre lehet telepíteni.

Fontos szem előtt tartani

 

 

Fontos szem előtt tartani a medencefedés elemeinek az úszómedencéről való letolhatóságát.

A medence egyik rövid oldala mögött legyen legalább annyi hely – legalább 2,5 m – ahová a nyári meleg napokon le tudjuk tolni a medence fedés elemeit. A medence fedés elemeit egymástól függetlenül, külön-külön bármelyik irályba el lehet tolni. Abban az esetben ha nincsen elegendő hely akkor előfali felhajtás készítésével a medencére belógó rész alá is könnyedén be lehet úszni.

Alapburkolat: 10 mm-es

 

 

Alapburkolat: 10 mm-vastag, üvegkamrás szerkezetű polikarbonát - K érték: 3,1 W/m2K - vagy 4 mm vastag tömör, üvegszerűen átlátszó vagy színezett üvegezés - K érték 5,4 Wm2K -.

A burkolat minkét oldalán UV védett.